Car Electric gaat op in AVT

Car Electric uit Roosendaal, specialist op het gebied van starters, dynamo’s en airco voor trucks, is sinds 2021 opgegaan in de grotere organisatie van AVT, dat zich van oudsher vooral specialiseert in de revisie van verbrandingsmotoren.

De samenvoeging van beide bedrijven is van de zijde van Car Electric ingegeven door de wens naar continuïteit voor het bedrijf van Ton Dekkers, die hierover zegt: “Na 22 jaar is Car Electric een gevestigde naam in de autobranche. Wat begon als een eenmanszaak is inmiddels uitgegroeid tot een stevig bedrijf met vijf medewerkers. Om deze groei goed te kunnen vertalen naar service en leveringsmogelijkheden en om onze diensten in de toekomst op dezelfde manier te kunnen uitvoeren heeft A van Tilburg (AVT) Car Electric toegevoegd aan hun organisatie. Hiermee kunnen we Car Electric nog verder ontwikkelen en gebruikmaken van de professionele kennis van AVT.”

Elektrificatie

Voor de klanten van Car Electric blijft veel bij het oude. Ook de handelsnaam Car Electric blijft bestaan. Nieuw is wel dat de klanten van Car Electric nu ook gebruik kunnen maken van een webshop.

Bij AVT bestond de wens om zich naast het reviseren van verbrandingsmotoren ook te begeven op de groeiende markt van elektrische voertuigen. Ton van Tilburg: “Voor AVT is dit een natuurlijke samenvoeging: we zitten op verschillende markten, maar wel met dezelfde klanten: met AVT Revisie zijn we de partner in de regio voor revisie van motoren en cilinderkoppen en is dit een perfecte aanvulling. We hadden het nog niet in het pakket en het DNA van de medewerkers van Car Electric sluit naadloos aan bij ons: servicegericht.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2591 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *