Caston van Zwam naar Lumileds

Caston van Zwam treedt per 1 juni in dienst bij Lumileds Netherlands, fabrikant van Philips automotive lighting producten. Van Zwam komt over van NGK Spark Plug Europe, waar hij specialist trade marketing was.

caston-van-zwamBinnen Lumileds zal Van Zwam als trade marketing manager aan de slag gaan voor de regio Northern Europe (Benelux, Verenigd Koninkrijk & Ierland en Scandinavië). “We zijn erg verheugd om Caston binnen ons team te verwelkomen” zegt Coen Bosch, senior sales manager Northern Europe. “Hij heeft een lange staat van dienst opgebouwd in de automotive aftermarket, een groot netwerk en een schat aan ervaring. Met zijn komst kunnen we onze marketingactiviteiten verder vormgeven en structureren in de diverse markten.”

Philips

Lumileds is een wereldwijde speler in lichttechnologie. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en distribueert led’s en automotive verlichting. In de automotive aftermarket ontwerpt, produceert en distribueert Lumileds de producten van Philips. Het hoofdkantoor bevindt zich in Eindhoven, de autotak zetelt in Frankrijk. Het in 32 landen actieve bedrijf heeft negenduizend werknemers en boekte vorig jaar meer dan twee miljard euro omzet.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †