CBX Nederland importeur Zavagli Santi

Equipmentleverancier CBX Nederland is importeur geworden van Zavagli Santi, de Italiaanse fabrikant van hefbruggen. Ze vormen bij CBX een aanvulling op het assortiment van Apac.

De importeur kan het hele assortiment leveren, maar legt de nadruk op een aantal tweekolommers, een vierkolommer en een wielvrije schaarhefbrug. De eerste exemplaren zijn al geleverd. Het familiebedrijf Zavagli Santi produceert sinds 1962 hefbruggen, die het exporteert naar klanten over de hele wereld. De producten worden ook verkocht onder de naam ‘Eurolift’. De hefbruggen zijn volgens CBX weliswaar niet altijd voorzien van de nieuwste technische snufjes, “maar daar tegenover staat dat er veel beproefde technieken worden gebruikt die door de jaren heen hun betrouwbaarheid hebben bewezen.” Om die reden ziet de importeur Zavagli Santi als een merk dat het bestaande assortiment technisch gezien completeert. Apac loopt volgens CBX meer voorop, door bijvoorbeeld veel hefbruggen met brede rijbanen te produceren. Bijkomend voordeel van de meer traditionele techniek is wat CBX betreft het wat sympathiekere prijskaartje dat hangt aan de hefbruggen van Zavagli Santi. Overigens houdt CBX van 17 t/m 19 oktober (de beursdagen van Autoprof Hardenberg) weer een met presentaties, demonstraties en nieuwtjes gevulde huisshow – de derde editie.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar