Christian Herr salesmanager NTN-SNR Benelux

Onderdelenfabrikant NTN-SNR, bekend van onder meer zijn wiellagers, heeft Christian Herr aangesteld als deputy salesmanager Automotive Aftermarket in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Vanaf zijn standplaats Erkrath (bij Düsseldorf) is hij medeverantwoordelijk voor de toekomstige verkoopstrategie van de businessunit. Aan hem de taak om de relatie met grote inkoopcoöperaties te versterken en daarnaast nieuwe klanten aan te boren. Christian Herr begon zijn carrière in de technische sector en is meester autotechniek (‘Kraftfahrzeugtechnikermeister’). Hij is sinds 2015 actief voor NTN-SNR, aanvankelijk in de technische ondersteuning en sinds 2016 als Area Sales Manager Germany. NTN-SNR Roulements maakt deel uit van de NTN Corporation, goed voor 5,7 miljard euro. Het bedrijf is een van de grootste ontwerpers, ontwikkelaars en fabrikanten van wentellagers en homokinetische koppelingen.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *