Colantonio conceptmanager LKQ Belgium

LKQ Belgium breidt vanaf medio september zijn management uit met David Colantonio. Hij wordt er conceptmanager en stapt over van LKQ’s grote concurrent Doyen Auto, waar hij bijna vijftien jaar in diverse functies actief was – sinds 2017 als Country Manager Doyen Belux.

Colantonio (foto) wordt verantwoordelijk voor de strategische en commerciële ontwikkeling van de concepten Qualitygarage, AutoFirst en moobi in België. Mathias Brusselle, commercieel directeur bij LKQ Belgium, verwacht met de komst van Colantonio “meer impact te hebben en dicht bij onze klanten te staan.”

LKQ Belgium

LKQ Belgium is op de automotive aftermarket in België vertegenwoordigd in alle marktsegmenten (Paint, Parts, Tools & Equipment, Support). Zowel garages als grossiers kunnen terecht bij de 22 vestigingen.

LKQ heeft de garageconcepten Qualitygarage, AutoFirst en moobi ontwikkeld. Deze richten zich op de ondersteuning van garages op het gebied van management, opleidingen & trainingen, ondersteuning via een hotline en marketing.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.