Congresboek krijgt tweede druk

Met 1600 verspreide exemplaren is de eerste druk van het Aftersalescongresboek uitverkocht. Omdat er nog altijd vraag naar is, is besloten een tweede oplage te laten drukken, die inmiddels beschikbaar is.

Het Aftersalescongresboek, met als officiële titel ‘Uw handboek soldaat voor de aftermarket 2021’, is het resultaat van het niet doorgaan van het fysieke 9e Aftersalescongres in december 2020. Met bijdragen van een vijftiental ‘sprekers’ geeft het Aftersalescongres in boekvorm een goed beeld van hoe de aftermarket er aan het begin van 2021 voor staat.

Het Aftersalescongresboek gaat onder meer in op de invloed van de coronacrisis op het consumentengedrag. In een andere bijdrage wordt een educated guess gedaan naar het volume van de aftermarket voor de komende jaren. Er is uitgebreid aandacht voor de ontwikkelingen rondom de elektrische en de connected auto, de veranderende onderdelendistributie, ADAS en de aloude strijd tussen merk- en universeel kanaal.

Meer informatie

Wie meer wil weten over het congresboek kan via aftersalescongres.nl niet alleen het boek bestellen, maar ook de introductievideo bekijken die uitleg geeft over de opzet en de inhoud van het papieren 9e Nationaal Aftersalescongres.

Hoofdsponsoren

Het 9e Nationaal Aftersalescongres werd daarnaast mede mogelijk gemaakt door: Inter-Sprint, AutoProfijt, Explora, Plan-IT, Recybem, All Brake Systems, Brembo, Febi en Stichting Duurzaam Repareren.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3497 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.