Congresboek nu te bestellen

Het 9e Nationaal Aftersalescongres vond dit jaar niet, zoals vorig jaar, plaats in het bijzijn van zo’n vierhonderd vakbroeders, maar werd op 14 december en petit comité gepresenteerd in boekvorm. Het congresboek is nu voor iedereen te bestellen.

Het 9e Nationaal Aftersalescongres vond dit jaar niet, zoals vorig jaar, plaats in het bijzijn van zo’n vierhonderd vakbroeders, maar werd op 14 december en petit comité gepresenteerd in boekvorm. Dit congresboek is nu voor iedereen te bestellen.

In dit congresboek worden twaalf belangrijke onderwerpen uit de aftersales door de virtuele sprekers gepresenteerd. Inmiddels zijn er al bijna 1600 congresboeken uitgeleverd en gaan we een tweede editie drukken.

Brancheboek

Gerard ten Buuren, voorzitter van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, was een van de eersten die een exemplaar in handen kreeg. Hij vat de kracht van het boek goed samen: “Het is niet alleen een congresboek geworden, maar een brancheboek, waarin alle belangrijke dossiers worden besproken die het autobedrijf op de werkvloer raken. De inhoud is voor iedereen die de aftersales een warm hart toedraagt, of er simpelweg de boterham verdient, belangrijk om tot zich te nemen.”

Online kunt u nog de video bekijken waarin dagvoorzitter Adriaan Roggeveen u meeneemt langs een aantal onderwerpen uit het congresboek en kunt u het congresboek bestellen.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3497 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.