Cor Baltus voorzitter Figiefa

Algemeen directeur Cor Baltus van de Alliance Automotive Group Benelux is gekozen tot voorzitter van Figiefa, de Europese koepelorganisatie voor bedrijven in de reparatie- en onderhoudssector. Figiefa koos tevens een nieuw bestuur.

Cor Baltus is de tweede Nederlander die deze belangrijke post in Brussel gaat bemannen. Eerder was die eer aan Frans van Heck, oprichter van de onderdelendistributeur Van Heck, die is opgegaan in LKQ Fource. Van Heck was ruim tien jaar lang voorzitter van Figiefa.

Ervaring

Er waren meerdere gegadigden voor de post. Dat Cor Baltus uiteindelijk gekozen is, is geen verrassing. Baltus heeft ruime ervaring in de aftermarket en binnen Figiefa. Bovendien heeft hij zich als vicevoorzitter van RAI Aftermarkt binnen de alliantie Afcar ingespannen voor enkele belangrijke dossiers die op dit moment spelen in de aftermarket, met name de vrije toegang tot voertuigdata.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2804 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

 • 18 juni 2021 om 16:19
  Permalink

  Beste Cor,

  Proficiat met verkiezing tot voorzitter van Figiefa; een bekroning op je werk en als geheel voor de aftermarkt.

  Groet, Paul Vierdag.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *