De Beelen Groep neemt Ellermeyer over

De Beelen Groep neemt het Amsterdamse auto-aanpas- en bekleedbedrijf Ellermeyer over. Voor De Beelen Groep is de overname een belangrijke verbreding van de dienstverlening. Voor Ellermeyer betekent het een garantie voor het voortbestaan van het bedrijf.

ellermeyer-autoaanpassingenFrank Beelen, dga van De Beelen Groep: “De overname van Ellermeyer past in de strategische verbreding van de activiteiten van De Beelen Groep. Daarnaast kunnen onze bestaande activiteiten en die van Ellermeyer gezamenlijk nog sneller groeien. De naam Ellermeyer staat garant voor het optimaal ontzorgen van haar klanten. Het spreekt dan ook voor zich dat Ellermeyer onder eigen naam haar activiteiten binnen De Beelen Groep voortzet.”

Duurzaam

Leo Ellermeyer, algemeen directeur van Ellermeyer, deelt die visie: “Ik ben ontzettend blij met deze overname. Door onderdeel te worden van De Beelen Groep blijft de identiteit van Ellermeyer behouden en is een gezonde en duurzame toekomst voor de onderneming geborgd. Bovendien komt de onderneming terecht waar het hoort; bij een familiebedrijf dat al meer dan drie decennia kwaliteit en betrouwbaarheid voorop stelt.”

Zelfstandig

Naast auto-aanpassingen en -bekledingen is Ellermeyer specialist in bedrijfswageninrichting en autocomfortelektronica. De handelsactiviteiten van Ellermeyer vallen niet onder de overname en worden zelfstandig voortgezet. De overname van Ellermeyer heeft geen invloed op het aantal arbeidsplaatsen.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2381 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Avatar