Delphi introduceert lijn veerpoten

Voor grossiers en autobedrijven lanceert Delphi een lijn veerpoten met meer dan honderd artikelnummers. De kwaliteit is volgens de fabrikant op OE-niveau, met navenante passing, en de levering gebeurt inclusief montage-instructie en -materialen.

Het programma voorziet volgens Delphi in ruim 7.900 toepassingen, zoals BMW Mini, Ford Fiesta en VW Golf. Later dit jaar volgen uitbreidingen van het programma. Met de alles-in-een-verpakking kunnen garages een vervangingsklus in één keer uitvoeren. Dat scheelt hen tijd en geld.

Groei

De Europese markt voor stuur- en schokdempermarkt groeit jaarlijks zo’n drie procent, stelt de fabrikant. Dat komt vooral door het groeiende aantal kuilen en andere manco’s in het wegdek. Ook zou de consument de lat tegenwoordig hoger leggen waar het rijcomfort betreft. Francois Bouveyron, vice president Delphi aftermarket EMEA: ”Met onze veerpoten kunnen garagebedrijven de klant snel en voor een lange periode weer op weg helpen. Op die manier versterken ze de relatie en kunnen ze op termijn nieuwe business binnenhalen.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †