Drukbezocht tweedaags open huis Doetam

Het jaarlijkse open huis van automaterialengrossier en Full Fource Partner Doetam trok in twee dagen bijna zevenhonderd bezoekers. Ze werden op de Doetinchemse vestiging (Doetam is ook aanwezig in Eibergen) verhaald op een meer dan gastvrije catering. Tevens werden ze op de informatiestands bijgepraat door bijna vijftig fabrikanten en importeurs.

Partijen die woensdag en donderdag acte de présence gaven waren bijvoorbeeld leveranciers van equipment (o.a. Rijpma Equipment en Jan Nijboer), gereedschappen (o.a. Facom en Dewalt), olie (MPM, Putoline en Kroonoil). Daarnaast waren er uiteraard de nodige onderdelenfabrikanten en -importeurs, onder wie Fource en Doyen. Verder kregen de bezoekers nadere informatie over de werkplaatsconcepten Autocrew, Autoprofijt, Bosch Car Service en Vakgarage. Ook de Mijngarage-dongle werd bij Doetam gepresenteerd.

Scholieren

Naast de reguliere bezoekers – universele autobedrijven, dealers en schadeherstellers – was er gisteren op de tweede avond een flink aantal scholieren aanwezig van de autotechnische school uit de regio. Conclusie van een tevreden directeur Ove Dorst: “Ons open huis is wederom meer dan geslaagd. We zijn blij dat we onze klanten weer op onze eigen wijze hebben laten zien welke services en producten wij voor hen beschikbaar hebben.”

Fotoimpressie

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1821 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen