Grossier Doetam bestaat in 2019 vijftig jaar en viert dat woensdag 3 en donderdag 4 april met een jubileumvakbeurs, beide dagen van 17.00 tot 22.00 uur op de locatie in Doetinchem.

De naam Doetam stamt af van ‘Doetinchemse tractor- en automaterialen’, gestart op 1 februari 1969. Sinds 1981 opereert het familiebedrijf vanuit Eijbergen en Doetinchem, samen goed voor vijftig medewerkers, 6250 m2 magazijnruimte en 1250 m2 showroom.

Leveranciers

De jubileumbeurs biedt ruimte aan vaste leveranciers zoals Fource, Harrems, Kroon Oil en Putoline, Hella, MPM, Inter-Sprint en Motip. Aanwezig zijn daarnaast een aantal conceptaanbieders, waaronder Bosch, Brembo Expert en Autoprofijt. Facom zal er zijn met een nieuwe demo-bus, Miriam Pol als afgevaardigde van Putoline. Kroon Oil neemt een F2 racewagen mee, rechtstreeks uit Bahrein. Technici komen aan hun trekken bij de stands van GMTO en Hella (met de nieuwste kalibreertechniek voor camera’s en sensoren). Vast onderdeel zijn de opruimingsacties en beursaanbiedingen, met dit jaar kans op een ballonvaart.
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties