Eerste winnaar Autec-actie 2017

André Hobo, eigenaar van Autoservice Hobo in Den Bosch, is de eerste winnaar van de zeven arrangementen naar de F1 in Abu Dhabi die Autec-VLT verloot. Hij was een van de bezoeker van de Autec-VLT Vakdagen, eind vorige maand.

Tijdens de driedaagse vakbeurs (telkens van 14.00 tot 22.00 uur) waren efficiency, tijdwinst en uitbreiding van het dienstenaanbod de meest besproken onderwerpen. Bezoekers konden een groot aantal hefbruggen testen, om zo een compleet beeld te krijgen van elke hefoplossing. Aanwezig was daarnaast de nieuwe generatie roetmeters om Euro 6 te kunnen meten. Woensdag 29 maart  was de drukste dag.

Dertig jaar

Wie in de showroom in Montfoort een kijkje nam, maakte kans op een vijfdaags arrangement voor twee personen naar de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi (24-26 november 2017). Tot en met 30 oktober aanstaande, de dag dat Autec-VLT dertig jaar bestaat, verloot het bedrijf nog eens zes van deze arrangementen. De actie geldt bij aankoop van hefbruggen, remmentestbanken en/of emissieapparatuur.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1821 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen