Fource Equipment start verkoop deeltjesteller

Fource Equipment is inmiddels begonnen met de verkoop van de Arex PNC500 Deeltjesteller. BCS Spaarnestad in Haarlem heeft besloten nog dit jaar aan de slag te gaan met de Arex PNC 500 deeltjesteller, geleverd door Fource Equipment.

“Het onderhoud van bedrijfswagens is voor ons erg belangrijk, onze ruime werkplaats is er volledig op ingericht”, aldus vestigingsmanager Ed Vermeij. “Wij zien volop kansen in de aftersales door de invoering van de deeltjesteller en willen onze klanten eventuele onaangename verrassingen volgend jaar besparen door nu al bij onderhoud en apk de fijnstofmeting in te zetten. Zodoende hebben onze (bedrijfswagen) klanten de ruimte om een eventuele reparatie door ons te laten uitvoeren op een door hun gekozen tijdstip. Wij laten hierdoor niet alles op volgend jaar aankomen. Het nog dit jaar inzetten van de deeltjesteller wordt door Arex/NBT in samenwerking met Fource extra aantrekkelijk gemaakt. Voor ons zijn ook de door de apk verplichte klantcontacten erg belangrijk. De meeste bedrijfswagens zien wij normaal gesproken maar één keer per jaar, dan voeren wij ook het onderhoud uit. Door al dit jaar met fijnstof meten te beginnen, zijn we proactief naar onze klanten toe.”

Fotobijschrift: Hans Willemse (Fource Equipment) demonstreert bij Bosch Car Service Spaarnestad in Haarlem de Arex PNC 500 deeltjesteller aan vestigingsmanager Ed Vermeij (rechts).

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3430 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.