Berkelaar opent Vakgarage in Mijdrecht

Auto Berkelaar, officieel dealer van Citroën en Suzuki, is met ingang van 1 november in Mijdrecht gestart als Vakgarage Groene Venen. Behalve in Mijdrecht is Auto Berkelaar ook actief in Woerden en Amstelveen. Met Vakgarage Groene Venen komt voor Vakgarage de mijlpaal van driehonderd vestigingen in zicht.

auto-berkelaar-mijdrechtIngeborg Berkelaar legt uit waarom Auto Berkelaar heeft gekozen voor Vakgarage. “Vakgarage is een perfecte aanvulling op het pakket dat we al bieden in Mijdrecht. Naast het officieel reparateurschap van Citroën, DS, Suzuki en Renault willen wij ook het universele kanaal en de leasemarkt nog beter bedienen.” “Vakgarage is voor ons niet nieuw. In Amstelveen zijn we al weer enige tijd actief als Vakgarage Amstelland. Verschuivingen in het landelijke dealernetwerk van de door ons gevoerde merken heeft ons ertoe gezet om kritisch te kijken naar onze eigen plannen. Voor ons is nu het perfecte moment om ook in Mijdrecht Vakgarage te worden.” “De toevoeging van Vakgarage is voor ons een belangrijke stap. Zo zorgen we ervoor dat we klaar zijn voor de toekomst. Dit biedt ons de continuïteit die we nodig hebben. Als Vakgarage Groene Venen zijn we ervan overtuigd dat we iedere klant naar wens kunnen bedienen.”

Driehonderd

Ook Stichting Vakgarage is blij met de toevoeging van Vakgarage Groene Venen aan het netwerk. “Onlangs stopte de vorige Vakgarage in Mijdrecht, en wij vonden in Auto Berkelaar een geschikte partner. We zijn nu hard op weg naar driehonderd Vakgarages en ook daarna willen we gestaag doorgroeien, waarbij kwaliteit voor kwantiteit gaat”, vertelt Vishal Durgaram, voorzitter van Stichting Vakgarage. “Met Vakgarage Groene Venen hebben we een mooi bedrijf aan ons netwerk toegevoegd. Het is een mooi familiebedrijf met een lange historie, maar ook jong en dynamisch. We hebben dan ook alle vertrouwen in Vakgarage Groene Venen en zijn ervan overtuigd dat zij ons concept uitstekend zullen vertegenwoordigen in de regio.”  

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1702 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen