Honderdste deelnemer Autovakmeester

Garage Buisman uit Assen heeft zich per 1 februari aangesloten bij de garageformule Autovakmeester van de Partspoint Group. Het is daarmee de honderdste deelnemer aan de formule, die in juni 2018 in de markt werd gezet ter vervanging van AD Autobedrijf.

Gerard Buisman startte op 1 april 2006 zijn eigen autobedrijf, samen met zijn vrouw Diana. Gerard Buisman: “Door de jaren heen zijn we succesvol geweest door altijd de klant op de eerste plaats te zetten. Dat willen we blijven doen. Het is alleen zo dat we door allerlei toekomstige ontwikkelingen, dit niet altijd meer zelf kunnen. Daarom hebben we gekozen voor Autovakmeester als onze partner. We hebben er zin in en, zijn zo klaar voor de toekomst!”

Local heroes

Ook Autovakmeester is blij met de aansluiting van Garage Buisman. Formulemanager Tom Sieljes: “Gerard en zijn echtgenote zijn ondernemers die precies passen bij het concept van Autovakmeester. Echte local heroes, professioneel en vakkundig, die nu hun kwaliteit keihard kunnen garanderen met de 24 maanden garantie voor consumenten. Wij wensen Gerard en zijn team ontzettend veel succes. Ze kunnen daarbij rekenen op alle support van het Autovakmeester formuleteam binnen Partspoint Group!”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2959 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters