James Autoservice opent drie vestigingen

Per 1 oktober zijn er drie bedrijven toegetreden tot het netwerk van James Autoservice, dat inmiddels uit ruim 75 vestigingen bestaat.

James Autoservice Venray opent voor het eerst zijn deuren. De eigenaren werkten eerder bij James Van de Weem in Venray, dat onlangs is gestopt. Autobedrijf Kooy Oud-Beijerland en Autobedrijf J. Hoogterp in Oosterwolde starten als respectievelijk James Autoservice Kooy en James Autoservice Hoogterp.

Zakelijk werk

“Wij wensen deze drie mooie bedrijven veel plezier en succes. Wij zijn blij met de nieuwe vestigingen en de mensen die er werken. Samen vormen zij een mooie toevoeging aan ons groeiende netwerk”, zegt directeur Marien Kreuger van James Autoservice. “Het aansluiten bij James Autoservice levert meer zakelijk werk op, ondernemers zijn zelf eigenaar van de coöperatie en bepalen dus de koers. Samen bundelen we de krachten waar mogelijk.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3841 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *