Jos Dekkers Autobanden wordt Premio

De franchiseformule Premio heeft in Sprang-Capelle een vestiging geopend onder de naam Premio Banden + Autoservice Jos Dekkers.

Het bedrijf werd in januari al overgenomen door Erik Reniers en Kevin Koreman, actief met Premio Taks van Gils in Oosterhout. Zij voegden Jos Dekkers Autobanden toe aan het netwerk Uw Bandenspecialist van GDRP (Goodyear Dunlop Retail Partners). Met de recente overgang naar het Premio-concept, ook van GDRP, is nu een vervolgstap gezet. Doel is om particuliere en zakelijke rijders complete (banden)service en onderhoud te bieden. ‘Jos Dekkers’ heeft zijn sinds jaren lokaal bekende naam behouden en staat onder leiding van Dominique de Winter. Premio beschikt in Europa over een netwerk van ruim 2800 vestigingen.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †