Kenda introduceert vierseizoenenband

De Taiwanese bandenfabrikant Kenda komt met een vierseizoenenband. De Europese introductie vindt plaats op de Keulse bandenbeurs The Tire Cologne (29 mei-1 juni).

Kenda wordt in de Benelux gedistribueerd door De Klok Banden uit Oud-Beijerland. Wim van der Heiden is erg blij met de aanvulling op het assortiment. “De markt voor vierseizoenenbanden in de Benelux en Duitsland is toch behoorlijk groeiende, dus wij verwachten daar echt wel het een en ander van.”

B-merk

Voor De Klok is Kenda een merk om te positioneren onder de bekende A-merken. “Het is zeker niet te vergelijken met de goedkope Aziaten. Het is een kwalitatief goede band.” De timing van de introductie had ook niet beter gekund, zegt Van der Heiden. “Het seizoen voor de vierseizoenenbanden loopt toch een beetje gelijk met dat van de winterbanden, dus dat die nu geïntroduceerd wordt, is perfect.” De band is nog niet voorradig bij De Klok. Ook heeft Van der Heiden de band nog niet in het echt kunnen zien. Ook voor hem is het wachten dus op de introductie in Keulen.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2954 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters