Koskamp wordt congrespartner Bovag

Bovag Onafhankelijke Autobedrijven en automaterialengrossier Koskamp hebben een overeenkomst gesloten voor een nauwere samenwerking. Hieronder valt onder meer de sponsoring van het Bovag-congres dat op 28 juni aanstaande in het NBC in Nieuwegein zal worden gehouden. Daarnaast ondersteunt Koskamp de verkiezing van het Bovag Onafhankelijke Autobedrijf van het jaar, die eveneens op 28 juni plaats zal vinden.

De samenwerking werd bezegeld in het nieuwe, hypermoderne opleidingscentrum van Koskamp in Arnhem, waar voorzitter Gerard ten Buuren van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven en commercieel directeur Gert Letteboer namens de Koskamp Groep hun handtekening onder de samenwerking zetten.

Dienstverlener

Naast Koskamp zullen uit de onderdelensector ook Alliance Automotive Benelux en LKQ-Fource het evenement ondersteunen. Tijdens het congres zal een ‘beursplein’ worden ingericht waar Koskamp met name aandacht zal vragen voor zijn uitgebreide opleidingsprogramma. Ook de samenwerking van Koskamp met Innovam-dochter AutoNiveau zal hier worden uitgelicht. Gert Letteboer: “Ieder universeel autobedrijf weet hoe belangrijk training en opleiding is in de tijd. De auto-industrie en -branche zitten midden in een energietransitie, maar worden ook geconfronteerd met digitalisering, connectiviteit en ADAS. En dat voor alle merken. Kortom: naast het verzorgen van de onderdelenbeschikbaarheid – nog steeds onze corebusiness – zijn we uitgegroeid tot een dienstverlener die ook trainingen en opleidingen voor het universele autobedrijf verzorgt. De door Bovag-RAI opgezette campagne Auto’s de Baas ondersteunen we met raad en daad.”

Foto: Gerard ten Buuren (rechts) en Gert Letteboer zetten hun handtekening onder de samenwerking.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1824 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *