LED-werklampen: ontworpen met u in gedachten

De Philips Xperion 6000-serie heeft alles om elke klus perfect te klaren. Met een breed assortiment van vijf veelzijdige en oplaadbare LED-werklampen en twee accessoires voor upgrades levert Lumileds hoogwaardige LED-verlichting voor elke taak in de werkplaats. Met de Philips Xperion 6000 LED-werklampserie kunt u bijna alles zien wat u maar wilt en kunt u optimaal werken dankzij de lange levensduur, flexibiliteit en accuduur.

Partnercontent

Heldere verlichting, langere gebruiksduur

Meerdere lichtmodi en de flexibiliteit van een extra spotlight of lichtslang voor het hele assortiment zorgen voor een uitstekend zicht, ongeacht de werkomgeving. ‘Boost’ genereert een briljante, krachtige lichtopbrengst wanneer u kristalhelder moet zien wat u doet. ‘Eco’ draait de intensiteit terug zodat u gedurende een langere tijd gebruik kunt maken  van de verlichting,  maar genereert toch een daglichtachtige kleur waarmee u gemakkelijk en efficiënt kunt werken. Een lichthoek tot wel 110° zorgt voor een brede dekking van uw werkgebied. Bovendien maken alle Philips Xperion 6000-werklampen gebruik van 6000K LED’s. Voor moeilijk bereikbare plekken en smalle openingen kunt u met de spotlight of lichtslang een heldere LED-straal precies op de gewenste plek richten. Met één keer opladen via de USB Type-C-aansluiting heeft de accu met hoge capaciteit voldoende vermogen om de hele dag in verschillende modi te kunnen blijven werken. Een USB-oplaadkabel en adapter worden meegeleverd.

Als toonaangevend en producerend bedrijf voor verlichtingsoplossingen en accesoires, biedt Lumileds een uitgebreid en innovatief portfolio Philips automotive lighting producten.
In meer dan dertig landen werkt Lumileds samen met klanten om de grenzen in verlichting te verleggen. Meer over onze verlichtingsoplossingen vindt u op lumileds.com.

Werkplaatsbestendig

De Philips Xperion 6000 LED-werklampen zijn gebouwd om dagelijks alle uitdagingen in de werkplaats te weerstaan en zijn zeer duurzaam. Ze zijn IK07-schokbestendig en daardoor beschermd tegen de onvermijdelijke stoten en klappen op het werk. Waterspatten, stof, vet, oplosmiddelen in de werkplaats en de meeste chemicaliën worden geweerd dankzij beschermingsklasse IP54 of hoger. De lampen zijn afgewerkt in een slijtvaste ABS-copolymeer en rubber, en kunnen de zware omstandigheden van een typische autowerkplaats aan.

Slim ergonomisch ontwerp

Een doordacht ontwerp verbetert de functionaliteit van de Philips Xperion 6000-serie nog verder. “Met hun levendige, limoengroene kleur vallen de lampen op in donkere omgevingen en kunnen ze snel worden gevonden als ze worden kwijtgeraakt. De aan/uit-knop bevindt zich aan de achterkant van elke lamp, waardoor de gebruiker niet per ongeluk wordt verblind door het heldere LED-licht bij het inschakelen”, aldus Andy Fengchao Guo, Global Product Manager voor LED-werklampen en -signaallampen bij Lumileds. Deze LED­ werklampen zijn uitgerust met geïntegreerde magneten en een 360° draaibare haak, en kunnen eenvoudig en veilig aan een metalen oppervlak worden bevestigd of boven het werkgebied worden opgehangen, waardoor beide handen vrij zijn voor het werk. Draaibare lichtunits zorgen voor nog meer flexibiliteit om de straal precies te richten waar deze nodig is.

Accessoires voor  betere  prestaties

Twee upgrade-accessoires zorgen ervoor dat u het meeste uit de Philips Xperion 6000-serie kunt halen.

Zelfs de meest voorzichtige monteurs vergeten soms waar ze hun gereedschap hebben neergelegd. Het Philips Find My Device-accessoire biedt een gegarandeerde oplossing voor het opsporen van compatibele, kwijtgeraakte lam­ pen. De handige afstandsbediening wordt automatisch gekoppeld aan meerdere apparaten die zijn uitgerust met de benodigde chips. Dit geldt voor de Philips Xperion 6000 Pillar, UV Pillar en Slim. Wanneer deze functie wordt aangezet, worden een zoemer en een knipperend lampje geactiveerd om het apparaat binnen enkele seconden gemakkelijk te lokaliseren en terug te vinden.

Het Philips Multi Doek Station fungeert als draadloos oplaadstation, is een handige opbergplek en zorgt ervoor dat uw LED-werklampen klaar zijn voor gebruik. Een LED-indicator knippert tijdens het opladen en wordt groen wanneer de apparaten volledig zijn opgeladen. Het Multi Doek Station is compatibel met de Philips Xperion 6000 Pillar, UV Pillar, Slim en Pocket. Het Multi Doek Station heeft zelfs een speciale ruimte voor het opbergen van de afstandsbediening van Find My Device.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *