Martins neemt Britse Checkpoint over

De Canadese leverancier van bandenequipment Martins Industries neemt het Britse Checkpoint over, specialist op het gebied van wielbeveiliging. Voor Martins betekent de overname een uitbreiding van het assortiment met een lijn van wielmoerindicatoren.

Checkpoint werd meer dan dertig jaar geleden opgericht door Mike Marczynski (foto links), uitvinder van de wielmoerindicator. “Wij zijn er trots op het merk Checkpoint aan ons portfolio te kunnen toevoegen. Checkpoint heeft in de loop van zijn bestaan veel knowhow en kennis opgebouwd en een uitstekende naam op het gebied van kwaliteit verworven”, aldus Martin Dépelteau (foto rechts), ceo van Martins.

Naadloos

Het plan is om Checkpoint zo naadloos mogelijk samen te voegen met Martins Industries, zonder iets te veranderen aan de sterke punten van het merk dat gespecialiseerd is in wielbeveiliging. Voor medewerkers, partners en klanten van Checkpoint betekent de overname busines as usual wat betreft werkwijze, distributie, en kwaliteit.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3423 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

  • 20 april 2022 om 18:31
    Permalink

    So proud to join the checkpoint team. Cheers from Martins Canada.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.