Motorscooter Qooder via Bosch Car Service

Bosch Car Service is dealernetwerkpartner van het voor Nederland nieuwe motorscootermerk Qooder. Thijs de Baaij van het gelijknamige autobedrijf in Nijmegen ontving de eerste exemplaren, geleverd door importeur Freek Sanders van Well.

Ook andere leden van de garageformule hebben inmiddels exemplaren van het Zwitserse merk. De vierwieler is geschikt voor het autorijbewijs. “Dat zette mij aan het denken”, zegt de importeur (rechts op de foto). “Lag de oplossing voor een dealernetwerk wellicht bij autobedrijven? Zocht een autoketen aanvulling op zijn formule? We kwamen in gesprek met Bosch Car Service. En ja, zij zochten ‘iets aanvullends in mobiliteit’. In no time lag er een blauwdruk om hun leden Qooder-dealer te laten worden. De eersten zijn al gestart.”

Meerwaarde

Michiel Frijters, conceptmanager Bosch Car Service Nederland: “Wij zochten nieuwe opties voor onze leden. In gesprek met Qooder zagen we de potentie. Met hen als partner bieden we leden meerwaarde voor hun verkoop en hebben zij er een eyecatcher bij in de showroom. Het is een wendbare, comfortabele, stabiele machine én technisch mooi gebouwd. Daar houden onze leden wel van. Qooder past in onze mobiliteitsvisie. Mooi om zo samen tot één sterk netwerk te komen.” Bosch Car Service is in Nederland de grootste onafhankelijke garageketen. Dat biedt kopers volgens importeur Sanders van Well zekerheid en technische kennis. “Nu staan er ook Qooders in de showroom. Samen willen we een landelijk kwaliteitsdealernetwerk.”

Omzetkansen

Thijs de Baaij (links op de foto) )was Bovag Autobedrijf van het Jaar 2016/2017 en in die periode columnist bij Aftersales Magazine. “Wij draaien goed met onze werkplaats en occasions en krijgen er als dealer mooie omzetkansen bij. Ook in en om Nijmegen slibt het verkeer maar al te vaak dicht. Een Qooder is dan een uitkomst.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar

  • Avatar
    29 april 2020 om 18:36
    Permalink

    De dealer om deze gave motor scooters bij te kopen!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *