Multiparts Den Haag treedt toe tot API

Multiparts Automaterialen & Onderdelen is sinds 1 juni lid van API, het grossiersnetwerk van Doyen Auto. Beide partijen zijn geen onbekenden van elkaar: vanaf de start in 2014 was er een intensieve samenwerking met Doyen.

De combinatie van een eigen aanpak en het private label Requal leidde volgens Multiparts tot “een stormachtige groei” van het bedrijf. In relatief korte tijd werd een stevige marktpositie in Den Haag veroverd. Het bedrijf zegt nu toe te zijn aan een volgende fase, waarbij extra ondersteuning wenselijk is op het gebied van marketing en (garage)concepten. “Na drie jaar intensief zaken te hebben gedaan is voor mij duidelijk dat Doyen en het API-netwerk de beste keuze zijn voor mij”, aldus eigenaar Ekrem Apaydin. Bij Doyen Auto is sales & marketing manager Kees Willemsen in zijn nopjes met de jongste aanwinst. “Deze toetreding gaat bijdragen aan een verdere groei voor Multiparts en versterkt ons netwerk met een eigen werkwijze en visie op de markt.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †