Nieuw bandenhotel Bandenprof Velko

Bij Bandenprof Velko Noord-Scharwoude, op het bedrijventerrein De Mossel, verrijst momenteel een nieuw bandenhotel voor de opslag van zomer- en winterbandensets. De eerste paal ging afgelopen week de grond in.

Bandenprof Velko belooft dat de banden er onder de beste condities worden opgeslagen. “Bij Bandenprof liggen ze lekker droog en donker, verticaal in een rek voor een langere levensduur en zijn ze ook nog eens verzekerd tegen brand en diefstal. Voordat ze een plekje krijgen worden de banden gereinigd, gecontroleerd op beschadigingen en restprofiel en op de juiste spanning gebracht”, aldus het bandenservicebedrijf.

December

Het nieuwe pand voor Bandenprof Velko komt achter de bestaande garage, wordt 6 meter hoog, heeft een oppervlakte van 220 vierkante meter en biedt daarmee ruimte aan meer dan 8000 banden. De nieuwe opslagruimte moet begin december klaar zijn voor gebruik.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2959 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *