Nieuw concept Sinatec voor kleinmateriaal

Onder de naam GRIP-X heeft Sinatec zijn opbergsysteem voor kleinmateriaal verbeterd. Autobedrijven, fitters en schadeherstelbedrijven die een oplossing zoeken voor het opbergen van kleinmateriaal, vinden in de GRIP-X een kast die modulair is opgebouwd, volledig in eigen huis ontwikkeld, degelijk en afgestemd op de wensen van de eindgebruiker.

Door de verschillende accessoires is vrijwel ieder product goed op te bergen in de kast, of het nu gaat om accessoires voor autokabel, handschoenen, brandstofslang, slangklemmen, spuitbussen, wat dan ook. Deze accessoires zijn op de geperforeerde wand, of de zijkant van de kast te monteren. Bovendien zijn er tal van aanbouwdelen leverbaar.

Modules

De kast en inhoud zijn modulair samen te stellen, waarbij er keuze is uit 88 standaard gevulde lademodules en 14 perfowandmodules. De kast kan tevens uitgevoerd wordt met een tablet en barcodescanner. Als een artikel op is, kunnen bestellingen eenvoudig worden doorgegeven aan een van de partners.

Alle artikelen zijn leverbaar in verschillende verpakkingseenheden en passen perfect in de voor Sinatec op maat gemaakte inlays in de laden. “We hebben altijd geloofd dat verbruikersmaterialen op basis van de behoefte beschikbaar moeten zijn. Is je verbruik beneden- of bovengemiddeld, dan is het eenvoudig te schakelen naar een groot- of kleinverpakking. Mede hierdoor garanderen we 15 procent besparing op jaarbasis en sluit GRIP-X naadloos aan op het bestaande pakket van Sinatec”, aldus Gijs Jespers, directeur van Sinatec.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3970 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *