Nieuw garageconcept: Champion Service Point

Nederland heeft er een garageconcept bij: het Champion Service Point. Het concept is opgezet door smeermiddelenfabrikant Champion in samenwerking met Brezan Automaterialen.

champion-service-point Champion Service Point is een laagdrempelig concept. Dankzij de samenwerking kunnen garagehouders beschikken over de smeermiddelen van Champion. Daarnaast zorgt het merk voor een professionele uitstraling. De onderdelen worden uiteraard geleverd via de bestaande Brezan-vestigingen. Brezan is bovendien exclusief distributeur van Champion in Nederland. Het Champion Service Point garageconcept presenteert zich tijdens de Autotechnica-vakbeurs. Deze vindt plaats van 25 tot 28 maart in Brussel.

Wolf Oil

Champion is een merk van de Belgische Wolf Oil Corporation, dat flink aan de weg timmert. Door de overname van Prety Oil vestigde Wolf Oil zich in 2017 in Frankrijk. Onlangs werd in Duitsland een distributienetwerk opgezet voor de producten en diensten van Champion.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2954 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters