Nieuwe catalogus NTN-SNR wielophanging

NTN-SNR presenteert editie 2018 van zijn wielophangingcatalogus voor de onafhankelijke vervangingsmarkt. De 360 pagina’s bevatten meer dan 500 onderdeelnummers, inclusief 160 nieuwe items en omvat alle Europese en Aziatische merken.

ntn-snrDaarmee biedt NTN-SNR nu een assortiment met 378 veerpootlagersets (voor- en achteras), 59 veerpootlagers en 18 wieldraagarmsets. Als aanvulling op het ophangingassortiment worden eveneens 50 dempingsrubbers aangeboden.

OE-referentie

Een van de nieuwigheden is bijvoorbeeld een set voor de nieuwste Nissan Qashqai, gebaseerd op NTN-SNR’s eerste uitrusting. Ook voor actuele modellen van Dacia, Daewoo, DS, Jaguar, Jeep, Porsche en Smart en Smart zijn wielophangingsonderdelen beschikbaar. Gebruikers zien behalve het artikelnummer ook een productafbeelding. Zoeken kan op voertuigtoepassing, OE-referentie en NTN-SNR referentie met productfoto. Daarnaast bevat de catalogus schokdempergereedschapsets van Hazet. De nieuwste editie is er in negen talen. De bijbehorende app voor smartphones en tablets omvat alle technische informatie, biedt augmented-realitybeelden van de onderdelen en directe toegang naar montagevideo’s.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †