Nieuwe vestiging Breda eerste met LKQ en Fource uitstraling

Fource opent maandag een nieuw pand in Breda. Begin april begonnen de bouwwerkzaamheden en nu, 7 maanden later, volgt de officiële opening. Door corona zal deze bescheiden zijn.

Deze vestiging, welke komt te staan op het industrieterrein van Minervum, zal de locaties aan de Konijnenberg en de Fatimastraat dit jaar vervangen. “Met dit grote pand tonen wij opnieuw dat we partner voor nu én in de toekomst zijn en zetten wij ons bedrijf in Breda volledig op de kaart. Ik ben enorm trots op iedereen die de afgelopen maanden hard heeft gewerkt om ons nieuwe pand te realiseren”, vertelt Antwan van Esch, commercieel manager.

Het pand heeft een magazijnoppervlakte van 10,000 m2 en Fource heeft het voorraad uitgebreid tot 40.000 referenties automaterialen en vloeistoffen en 8.500 referenties banden. “We kunnen stellen dat het een prachtig en modern gebouw is geworden, waarmee we onze klanten voorzien van de beste dienstverlening”, zegt Joris van den Heuvel, operationeel manager van de regio.

De opening van dit pand zorgt ook voor een unicum binnen Fource: het is namelijk het allereerste pand waarbij de gezamenlijke zichtbaarheid van LKQ en Fource samenkomt op de voorgevel.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *