Ook Stern en Hedin op OAB-platform Daimler

Met de Nederlandse dealergroep Stern en Hedin in België heeft Plan-IT weer twee belangrijke Mercedes-dealers aangesloten op het Online Appointment Booking-systeem van Daimler.

Plan-IT was de eerste partij in de Benelux die door Daimler was gecertificeerd om Mercedes-Benz-dealers aan te sluiten op het OAB-platform. Deze koppeling tussen het dealermanagementsysteem en het afspraaksysteem van Daimler zorgt ervoor dat de Mercedes-rijder nog eenvoudiger een werkplaatsafspraak in kan plannen.

Verzelfstandiging

Tevens maakt Plan-IT bekend dat het vanaf 1 april 2021 als zelfstandig bedrijf verder gaat. Plan-IT is opgericht als een productgroep van JDS bedrijfsautomatisering. De reden voor verzelfstandiging is de forse groei die Plan-IT de afgelopen jaren heeft doorgemaakt en het feit dat de connectie met JDS niet altijd even goed wordt begrepen. “Onze ‘thuisbasis’ blijven we natuurlijk bedienen op dezelfde wijze als voorheen. Onze reeds opgedane ervaring nemen wij graag mee naar onze internationale relaties, echter dat werkt ook vice versa. Dit alles maakt de Plan-IT producten nog innovatiever, sterker en efficiënter. Kortom een klassieke win-win situatie”, aldus Julian Hendriks algemeen directeur bij JDS bedrijfsautomatisering en Plan-IT International.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2885 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *