Ook ticket Abu Dhabi bij 15.000ste hefbrug

Ook de koper van de 15.000ste hefbrug van Autec-VLT ontvangt een arrangement voor twee personen  naar de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi.

Dat laat Autec-VLT weten, dat inmiddels de teller op 14.948 verkochte hefbruggen heeft staan. Autec-VLT verwacht dan ook in de komende weken de 15.000ste koper met het Grand Prix-arrangement te kunnen belonen.

Derde trekking

In totaal worden zeven arrangementen voor Abu Dhabi verloot. Naast de koper van de 15.000ste hefbrug worden de overige zes prijswinnaars bij trekking gekozen. De derde trekking heeft inmiddels plaatsgevonden. Bob Burks, operationeel manager en Willem Thijssen, vestigingsmanager van Nooteboom Trailer Service in Zwijndrecht zijn de gelukkigen.

Teststation

Onderdeel van het arrangement is, behalve het bijwonen van de Grand Prix van Abu Dhabi, een bezoek aan een volledig geautomatiseerd teststation met zes straten, voorzien van VLT testapparatuur, met een capaciteit van meer dan duizend voertuigen per dag in het nabijgelegen Dubai. Meer informatie over de actie is te vinden op autec-vlt.nl/formule1.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2959 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters