Overlander lanceert app voertuiggegevens

Overlander werkplaatsinrichting lanceert in Q4 van dit jaar een app voor Ravaglioli uitlijncomputers. De Shoot&Go gedoopte app moet de toegang tot voertuiggegevens vergemakkelijken.

Alle gegevens worden automatisch geselecteerd vanuit het Automotive Register en gebruikt voor alle typen Ravaglioli uitlijncomputers. Handmatig selecteren van het juiste voertuig, type etc. hoeft dan niet meer.

Juiste gegevens

Binnen enkele seconden verschijnen alle onderstelgegevens van het betreffende voertuig op het scherm, uit de meest recente versie van Autodata. Dit bespaart volgens Overlander veel tijd. Daarnaast is de gebruiker altijd verzekerd van de juiste afstelgegevens. Met het ‘betaal per keer’ systeem kan de gebruiker 200, 300 of 500 credits aanschaffen. De combinatie van de app met het nieuwe automatisch systeem van Ravaglioli voor bandenprofieldieptemeting (uit de WS100 serie) maakt volgens Overlander de teststraat compleet.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †