Overname van De Auto Airco Specialist

De Auto Airco Specialist, het in aircotechniek gespecialiseerde bedrijf van Willie Harberink in Oldenzaal, is overgenomen door Roy Hampsink, medewerker van het groothandelsbedrijf van zijn vader, Hampsink Automaterialen in Oldenzaal.

In 1999 startte Willie Harberink naast zijn autobedrijf met Suzuki-dealerschap zijn activiteiten als aircospecialist. In 2012 heeft hij zijn autobedrijf verkocht en is hij zich, samen met zijn vrouw Mieke en een drietal medewerkers, op een nieuwe locatie gaan specialiseren op auto-aircotechniek.

Naast reparaties is De Auto Airco Specialist tevens groothandel waar klanten terecht kunnen voor zeshonderd verschillende aircocompressoren en met name reparatiedelen voor het aircosysteem.

Roy Hampsink zal deze activiteiten, met zijn ervaring in de groothandel van zijn vader, voortzetten. Zijn broer Stefan is aangetrokken als bedrijfsleider van de automaterialengroothandel.

ZZP’er

Willie Harberink stopt ondanks zijn leeftijd van 69 jaar niet met werken en gaat verder als ZZP’er om bedrijven te adviseren in het vakkundig en commercieel aantrekkelijk omgaan met de moderne aircotechniek. Daarnaast zal hij de eerste tijd nog veel in zijn oude bedrijf aanwezig zijn, als ondersteuning van de nieuwe eigenaar.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2390 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *