PartsPoint kleurt de regio

Met de aankleding van de PartsPoint-vestiging in Amsterdam ligt Alliance Automotive Group Benelux op koers bij het omzetten van zijn distributienetwerk, bestaande uit Brezan, Staadegaard TC en Dabeko, naar de nieuwe PartsPoint-huisstijl.

“We hebben ervoor gekozen om nog voor de zomer de twintig Brezan-vestigingen in de regio’s Noord- en Zuid-Holland in de nieuwe PartsPoint-uitstraling operationeel te hebben, waarbij het accent ook deels op onze NAPA-producten ligt. De eerste vestigingen zijn inmiddels volledig in de nieuwe huisstijl actief”, stelt Rob Visser, directeur bij AAGB.

Strak georganiseerd

De operatie begon in Den Helder, waarna Alkmaar en Heerhugowaard aan de beurt waren. Omdat er op dat moment nog strenge corona-maatregelen van kracht waren, werd een officieel openingsmoment opgeschort. Ondertussen gaat het veranderingsproces gewoon door. “Het is een strak georganiseerde operatie die al langere tijd geleden is voorbereid door het marketingteam van AAGB. Er zit eigenlijk niks tegen. Onze doelstelling om de eerste twee regio’s nog voor de zomer helemaal in de nieuwe PartsPoint-kleuren te hebben, zal zeker lukken”, aldus Visser.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1678 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *