Philippe Colpron hoofd ZF aftermarket

Philippe Colpron (42) wordt op 1 januari 2021 hoofd van de aftermarketdivisie van ZF. Tegelijkertijd blijft hij Fleet Solutions leiden, een onderdeel van ZF’s divisie Commercial Vehicle Control Systems (voorheen Wabco). Het is aan Colpron te anticiperen op de toekomstige ontwikkelingen en vereisten van de sector, het brede portfolio van ZF Aftermarket uit te breiden en nieuwe ontwikkelingen op het vlak van klantgerichte oplossingen te stimuleren. 

“De toekomst van de automobielindustrie is slim met alternatieve aandrijfconcepten, connected cars en autonoom rijden naast de steeds veranderende verwachtingen van de klant”, zegt Colpron over de uitdagingen van vandaag. “ZF Aftermarket wil deze veranderingen aangrijpen als kans om sterk verbonden te zijn met de klanten en verder te bouwen aan een een breed product- en serviceportfolio, een wereldwijd netwerk en efficiënte digitale oplossingen.”

Over de uitdagingen voor Colpron zegt Holger Klein, lid van de raad van bestuur van ZF: “De automotive aftermarket ondergaat sterke veranderingen door de veranderende verwachtingen van de klant, de versnelling van technologische innovaties en verschuivingen in de concurrentiekracht. Met Philippe Colpron krijgen we iemand aan het hoofd die deze trends snel heeft omarmd. Hij zal onze aftermarketbusiness voor de next generation mobility snel laten evolueren met de klantgerichtheid van ZF als belangrijk speerpunt.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3415 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.