Precisium-grossiers verenigen zich

De Precisium-grossiers, strategisch onderdeel van Alliance Automotive Trading uit Ede, hebben zich op donderdag 18 augustus verenigd in de Vereniging van Precisium Grossiers (VPG). Het initiatief voor de oprichting van de vereniging werd genomen door Bernier Hoekstra (Novatech), Leon Lutke Veldhuis (Deldense Automaterialen), Paul Vreeburg (Auto Waard) en Tim Coppens (J.T.C.). Zij zullen ook het voorlopige bestuur van de VPG vormen.

De vereniging dient als inspraakorgaan om het beleid van Alliance Automotive Trading (AAT) te toetsen en samen met de grossiers verder te ontwikkelen. AAT juicht deze ontwikkeling toe. Fred Kamphuis, algemeen manager van AAT: “Het Precisium-netwerk is sinds de start sterk gegroeid. Alle bestaande klanten die zich kwalificeerden voor Precisium hebben zich aangesloten, maar ook andere grossiers zijn partner geworden van AAT dankzij Precisium. We hebben graag een sterke klankbordgroep om ons beleid nog beter af te kunnen stemmen op de markt.”

Paul Vreeburg, directeur van Auto Waard zegt: “Sinds de lancering in Nederland zijn wij aangesloten bij Precisium. We zijn een onafhankelijke grossier en willen de vrijheid houden om te kunnen blijven bewegen. Zo deed mijn vader het al en zo zetten wij die lijn voort. Daarnaast profiteren we nu met het lidmaatschap van de VPG van het Precisium netwerk en de specifieke expertise van andere ondernemers. Goede groepsdynamiek helpt je zakelijk namelijk verder.”

Precisium

De Precisium-grossiersformule is in het leven geroepen voor een select aantal grossiers binnen het netwerk van de Alliance Automotive Group. Het zijn grossiers die zijn toegespitst op de veranderende auto. Over de grossiersformule zei Cor Baltus, ceo van Alliance Automotive Group Benelux eerder: “Onze partnergrossiers spelen een heel belangrijke rol in de communicatie naar hun klanten, de garagehouders. Wij zien het als onze taak hen hierin te ondersteunen. Daarom zeggen wij tegen onze grossiers “Get powered by Precisium”. Daarmee bedoel ik dat onze klanten onafhankelijk blijven maar toch gebruik kunnen maken van wat wijzelf en ons moederbedrijf voor onze partnergrossiers en garagehouders hebben ontwikkeld of in de nabije toekomst zullen ontwikkelen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.