Rema Tip Top distributeur Horn & Bauer

Rema Tip Top heeft per 1 december 2018 de distributie van Horn & Bauer producten in Nederland overgenomen van Explora en Oskamp/Amtech. Horn & Bauer produceert stoelhoezen, beschermingsfolie- en verpakkingsoplossingen voor specifieke bedrijfsonderdelen, waaronder de automotive.

Met de toevoeging aan het assortiment wil Rema Tip Top zijn positie uitbouwen als distributeur van en specialist in wielservicematerialen, gereedschappen en TPMS-producten. “Horn & Bauer heeft vele trouwe gebruikers binnen de automotive markt”, zegt Bernard van Walsem, directeur Rema Tip Top Nederland. “De kwaliteit en duurzaamheid van de producten zijn hier vaak bepalend. Het assortiment en de toepassingen zijn breed inzetbaar binnen diverse sectoren, zoals onder meer personenwagen, truck, landbouw en  grondverzet. Ook speciale toepassingen zijn mogelijk, zoals een eigen naam of merk afgedrukt op bijvoorbeeld stoelbeschermingshoezen. De productrange van Horn & Bauer is per direct beschikbaar bij Rema Tip Top Nederland.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †