RIDA Terneuzen TOP Merkspecialist in Opel

Autobedrijf RIDA in Terneuzen is toegetreden tot de formule TOP Merkspecialist in Opel. RIDA is officieel dealer van Kia en Microcar in Zeeuws-Vlaanderen.

Volgens eigenaar Ko Dieleman is het stoppen van de Terneuzense Opeldealer “een logisch moment om dit gat in de markt op te vullen. Ons team is met de toetreding altijd up-to-date geschoold. Door gezamenlijke inkoop kunnen wij de klant scherpe prijzen bieden voor onderdelen, onderhoud en reparatie.” RIDA Groep wordt gevormd door autobedrijven en schadeherstelbedrijven in Zeeland. Ruim veertig medewerkers verzorgen onderhoud en reparatie, schadeherstel en spuitwerk aan zowel auto als camper, caravan, bedrijfsauto of groot materieel.

ABC Automotive

TOP Merkspecialist is een onlangs gestart landelijk samenwerkingsverband van autobedrijven die focussen op Opel. In dit verband zijn zaken als bedrijfsvoering, bedrijfsuitstraling, klantenbehandeling en vakkennis van de monteurs centraal vastgelegd. Bij de formule van ABC Automotive sloten zich onlangs Mobiliteitscentre Bodegraven en Autobedrijf Theo Slegers aan.

foto: Ko Dieleman (l.) en formulemanager Raymond Crezee.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.