Roelofs Heyrmans leidt aftersales Nissan Benelux

Nissan heeft Joost Roelofs Heyrmans aangesteld als aftersalesdirecteur bij de Benelux-organisatie. Hij is daarmee eindverantwoordelijk voor de service aan de Nissan-rijders in België, Nederland en Luxemburg.

Een van zijn speerpunten is om met het dealer- en servicenetwerk te bouwen aan  kwaliteit, efficiency en winstgevendheid. Joost Roelofs Heyrmans werkt sinds 2011 bij Nissan. Hij was onder meer aftersalesmanager bij Nissan Belux, marketingmanager accessoires en aftersales operations manager bij Nissan Europe.

Enorme invloed

“Aftersales fascineert me omdat het divers en daardoor ook complex is”, zegt Roelofs Heyrmans. “Het loopt van garantie en techniek tot commercie en klanttevredenheid. Een breed gebied dus en de invloed op de klantervaring en klantentrouw is daarmee enorm. Een klant heeft meestal één ervaring rond de aankoop van de auto, maar altijd meerdere ervaringen bij het onderhoud en reparatie. Die bepalen daarom in grote mate het eindoordeel. Dus moeten we optimaal presteren.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †