Samenwerking met AAGB

NRF is de nieuwe hoofdleverancier van airco en motorkoeling onderdelen voor Alliance Automotive Group Benelux. De samenwerking tussen AAG Benelux en NRF dateert vanaf 2019, toen er werd gestart met een beperkte range NRF-producten. In korte tijd is deze samenwerking zo succesvol gebleken dat NRF vanaf maart 2021 officieel de nieuwe hoofdleverancier is voor alle motorkoeling en airco onderdelen.

Partnercontent

Binnen AAG Benelux zijn onderdelen voor motorkoeling en aircosystemen een groeiend segment. Ook met een groeiend aantal hybride en elektrische auto’s zal de vraag naar deze onderdelen blijven. NRF heeft op dit moment al meer dan 350 verschillende artikelen voor hybride en elektrische auto’s in het programma. Mede vanwege dit toekomstperspectief was de keuze voor NRF als nieuwe hoofdleverancier van AAG Benelux een logische keuze.

Frank Toebes, Algemeen Directeur NRF: “AAG Benelux is onderdeel van Alliance Automotive Group. Een leidende distributeur van auto-onderdelen aan de onafhankelijke Aftermarket in Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Polen. In die landen werken wij al jaren succesvol samen met diverse grote Alliance distributeurs. Nederland ontbrak tot op heden nog in dit rijtje. Als van oorsprong Nederlandse producent zijn wij dan ook erg trots op deze samenwerking met AAG Benelux.”

Naast het uitgebreide productassortiment van 8.600 producten, hoogwaardige productkwaliteit en een sterk logistiek netwerk biedt een samenwerking met NRF nog meer voordelen. Zo heeft NRF een assortiment van meer dan 2.500 EASY FIT referenties. Wanneer een NRF-onderdeel EASY FIT is, worden alle benodigde montagedelen (zoals O-ringen, slangklemmen en pakkingen) in de productverpakking meegeleverd. Dit is een groot voordeel voor de werkplaats, omdat de monteur verzekerd is van een snelle en correcte montage van het NRF-onderdeel.

NRF biedt tevens een TECHSUPPORT service voor technische vragen, diagnose en advies. Als een monteur vragen heeft over de montage van een product kan deze direct contact opnemen met een technisch specialist van NRF. In de Benelux is dit Eddy Modderkolk. De TECHSUPPORT service is bereikbaar via telefoon, e-mail en WhatsApp.

Technische en commerciële trainingen zijn ook onderdeel van een samenwerking met NRF. NRF verzorgd deze trainingen zowel online als op locatie. De trainingen bieden uitgebreide informatie over (de werking van) het motorkoeling- en airconditioningsysteem.

Voor meer informatie over NRF, www.nrf.eu

Fotobijschrift: Gilbert van Griensven, NRF (links), Erik van Beek, AAGB.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.