Steffan Reefman op marketing bij NGK

Ontstekingsspecialist NGK Spark Plug Europe heeft Steffan Reefman per 1 oktober aangesteld als Specialist Trade Marketing Aftermarket Northern Europe (NE).

ngk-steffan-reefmanIn deze functie is Reefman verantwoordelijk voor het ontwikkelen, coördineren en implementeren van alle marketingactiviteiten in Noord-Europa (Benelux, Scandinavië, Baltische Staten). Dat gebeurt in samenwerking met het NE-team en het regionale hoofdkantoor van NGK Spark Plug Europe in het Duitse Ratingen. Reefman heeft ruim twintig jaar ervaring in de automotive aftermarket. Hij bekleedde in die periode diverse functies op het vlak van sales, marketing, grafisch design en productmanagement.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †