Stokvis Monitor heet voortaan Select

Monitor is niet meer. De periodieke uitgave van Stokvis Equipment is vernieuwd en heet voortaan Select.

In Select brengt Stokvis zijn klanten op de hoogte van allerlei nieuws op het gebied van equipment voor de werkplaats. In een kort voorwoord geeft directeur Arian van den Berg uitleg bij de nieuwe naam: “Select staat niet alleen voor een selectie uit ons brede pakket, het staat vooral voor een selecte oplossing voor uw werkplaats. Elke situatie is anders en het equipment aanbod is enorm gevarieerd. Onze ervaren specialisten zorgen dat uw equipment perfect aansluit op de behoefte in uw eigen werkplaats en maximaal rendement oplevert.”

Oplossingen

De eerste uitgave van Select is bestemd voor de sectoren personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Select bevat info over equipment voor de werkplaats. Ook zijn er de gegevens in te vinden van de regionale accountmanagers. Daarnaast krijgen duurzaam ondernemen in ‘de groene werkplaats’ en de nieuwste productontwikkelingen aandacht in het magazine. Select is op papier verkrijgbaar bij Stokvis, of te downloaden via stokvis-equipment.nl.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3806 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters