Twee nieuwe deelnemers voor CarXpert

Carxpert heeft de formule per 1 juni 2019 uitgebreid met twee nieuwe deelnemers: Autobedrijf Kaja uit Rotterdam en Car Service Krimpenerwaard uit Lekkerkerk.

Grossierlid Aparts Automaterialen heeft Autobedrijf Kaja aangesteld, terwijl grossier Jatech Automaterialen zorgde voor de komst van Car Service Krimpenerwaard. Kaja bestaat ruim dertig jaar. Eigenaar Dick Boogert zegt dat het persoonlijke contact en onderlinge hulp door Aparts en Carxpert-accountmanager Lenneke de Kruif de doorslag gaven om aan te haken. “Ook zijn we klaar voor nieuwe ontwikkelingen op technisch vlak.”

Diagnose

Technische ondersteuning vormde voor Car Service Krimpenerwaard eveneens een belangrijke reden om deel te nemen aan de formule. Het in 2017 door Jasper van der Nagel en Paul van ’t Voort opgerichte bedrijf heeft via Carxpert de beschikking over een breed assortiment diagnoseapparatuur om complexe problemen snel te kunnen oplossen. Ook kunnen wij ons regelmatig laten bijscholen en toch allround blijven.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †