Twee nieuwe Requal Erkend Reparateurs

Autoservice Nijhof in Delden en MC Autotoyal in Grootebroek zijn onlangs aangesloten bij de onderhoudsketen Requal Erkend Reparateurs van onderdelendistributeur Doyen Nederland.

mc-auto-royalSteffen Nijhof is eigenaar en runt de zaak alleen. Juist daarom is het concept zo interessant. De backoffice van Requal  kan voor hem zaken op maat regelen, sneller en beter dan hij dat zelf had kunnen doen. Daarnaast heeft hij nu de beschikking over de Requal-producten, met een goede prijs-kwaliteit verhouding. “De folders die lokaal worden verspreid maken de voordelen van de Requal-producten kenbaar. De folder maakt niet alleen mijn bedrijf zichtbaar, maar geeft de lezer ook een reden klant te worden.”

Tweerichtingsverkeer

MC Royal Auto heeft een uitgebreide werkplaats met vier monteurs en een ruime keuze uit occasions, met als specialisatie jonge gebruikte luxevoertuigen. Onderdelen betrekt het bedrijf van API- en Requalgrossier Wijmar in Enkhuizen. Bij zijn grossier herkent Ralph Smit zijn eigen werkwijze. Ralph Smit: “De support is op maat, de services zijn modulair en de samenwerking is tweerichtingsverkeer. Dat is precies zoals wij ook werken en daarom past dit bij ons.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3060 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters