Uw handboek soldaat voor de aftermarket 2021

Op 9 december jl. zou in Bunnik het 9e Nationaal Aftersalescongres hebben plaatsgevonden, maar Covid-19 gooide roet in het eten. Desondanks werd tijdens een virtuele RAI Aftermarket ledenvergadering het congres in boekvorm gepresenteerd. Dit boek is nu voor iedereen te bestellen.

Alle lezingen van de sprekers die eigenlijk op het podium zouden staan, zijn in het congresboek samengebracht, onder de titel ‘Uw handboek soldaat voor de aftermarket 2021’. Het boek bevat twaalf presentaties, van over the air tot ADAS, van voertuigdata tot de aanstaande nieuwe BER en van elektrische mobiliteit tot de toekomst van de aftersales.

Brancheboek

Gerard ten Buuren, voorzitter van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, was een van de eersten die een exemplaar in handen kreeg. Hij vat de kracht van het boek goed samen: “Het is niet alleen een congresboek geworden, maar een brancheboek, waarin alle belangrijke dossiers worden besproken die het autobedrijf op de werkvloer raken. De inhoud is voor iedereen die de aftersales een warm hart toedraagt, of er simpelweg de boterham verdient, belangrijk om tot zich te nemen.”

Bestellen

Wie meer wil weten over het congresboek kan via www.aftersalescongres.nl niet alleen het boek bestellen, maar ook de introductievideo bekijken die uitleg geeft over de opzet en de inhoud van het papieren 9e Nationaal Aftersalescongres.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3430 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.