Vaco start campagne bandenwisselweken

Met ingang van vandaag worden de komende twee weken radiocommercials voor de bandenwisselweken uitgezonden. Dat gebeurt op vier NPO-zenders en op vier commerciële zenders.

De commercials zijn ingesproken door tv-presentator Allard Kalff en roepen de Nederlandse automobilist op om een afspraak te maken voor de bandenwissel bij de Vaco-bandenspecialist. Traditioneel grijpt de brancheorganisatie het ingaan van de winter- en zomertijd aan als het moment om de eigen campagne te starten.

Dealerlocator

Op de dealerlocator van de campagnesite kunnen automobilisten de dichtstbijzijnde traceren die Vaco-lid is. Ook is het mogelijk middels een filter te zoeken naar specifieke dienstverlening. Op de website geeft Vaco verder antwoord op veel door consumenten gestelde vragen over winterbanden. Zoals ‘gaat mijn benzineverbruik omhoog bij het rijden met winterbanden?’ en ‘Ik heb al winterbanden. Heb ik dan nog sneeuwkettingen nodig?’. Ook informeert de site over alle Europese regels voor winterbanden en sneeuwkettingen, zowel voor personenwagens als voor bedrijfswagens.

Temperatuur

Winterbanden presteren volgens Vaco bij temperaturen onder de 7 graden beter dan zomerbanden. “Zelfs in de zachtste winters ligt de gemiddelde temperatuur in Nederland lager”, zo blijkt volgens Vaco uit cijfers van het KNMI.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *