VASS gaat samenwerking aan met GMTO

Belangenorganisatie VASS heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met opleider GMTO. Hiermee zijn alle GMTO-diensten, waaronder training en technische ondersteuning, voor VASS-leden beschikbaar.

Mirjam van der Rijt, initiatiefneemster van VASS, benadrukt het belang van het opdoen van technische kennis en die op peil houden: “Onze branche staat voor veel uitdagingen, je blijven ontwikkelen is noodzakelijk. Zowel ondernemers als technici moeten goed getraind zijn en hun kennis op peil blijven houden. De branche veranderd snel en dat is niet altijd bij te benen. Wij zijn blij dat we GMTO als kennispartner voor onze leden aan ons hebben weten te binden om ons daarbij te ontzorgen en te ondersteunen. Net als VASS staan zij ook voor transparantie, kennis en kwaliteit.”

Kennispartner

De samenwerking gaat verder dan opleiden alleen. GMTO-directeur John Philips: “Wij bieden al onze diensten aan VASS-leden, van trainingen tot technische ondersteuning van onze helpdesk. Wij willen autobedrijven ontzorgen en hun kennis vergroten, als kennispartner, zodat zij die kennis dichtbij hebben.”

De samenwerking start met een serie Pass-thru workshops voor VASS-leden. Aansluitend zal het complete GMTO-opleidingsprogramma voor VASS-leden beschikbaar zijn.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3423 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.