Vijf nieuwe leden voor Vakgarage

Vakgarage breidt zijn landelijke netwerk verder uit. Nadat onlangs de driehonderdste Vakgarage zich bij de formule aansloot, staat de teller inmiddels al op 308 deelnemende autobedrijven. Afgelopen week werden er weer vijf nieuwe Vakgarages verwelkomd.

De nieuwe bedrijven zijn: Vakgarage Diesveld, van Gerard Diesveld uit Noordwijkerhout, Vakgarage Van Dijk uit Heerhugowaard, waar eigenaar Abdel Mouhim de scepter zwaait en Vakgarage Paternoster uit Rotterdam met eigenaar Ron Paternoster aan het roer. Deze onderneming is al sinds 1974 actief. Verder trad Vakgarage A. Stroet uit Zwaag, geleid door Yvonne Stroet, tot het netwerk toe. Zij is de derde generatie in dit familiebedrijf, dat al sinds 1972 bestaat. De laatste is Vakgarage Van de Wouw in Waalwijk, waar Marcel van de Wouw als tweede generatie – het autobedrijf werd in 1967 opgericht – het stuur in handen heeft.

Witte plekken

Directeur Christien den Uil van Vakgarage is blij met het groeiende aantal deelnemers. “Zo krijgen we meer schaal en vullen we langzamerhand de witte plekken op de Nederlandse markt in. Wij zijn blij met al deze ondernemers die na intern beraad besloten hebben de voorkeur voor onze marketingformule uit te spreken.”    

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1702 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen