Vrooam koppelt Techno-leden

Vrooam, het samenwerkingsverband van onafhankelijke automaterialengrossiers – en verbonden aan het Full Fource Partnernetwerk – heeft samen met de eigen vestigingen van Fource zijn bestaande samenwerking met Techno Benelux uitgebreid.

Techno is een internationale inkoopcombinatie voor dealerbedrijven en dealerholdings. Techno Benelux heeft voor hen een breed programma aan serviceartikelen, maar bundelt ook de afvalstromen of de energie-inkoop. Ook automaterialen, banden en andere serviceartikelen behoren tot het leveringspakket.

Beschikbaarheid

Omdat dealerbedrijven ten aanzien van hun aftersalesactiviteiten steeds vaker een multimerkenbeleid in hun werkplaatsen doorvoeren, wordt de roep om een betere, lees: snellere beschikbaarheid van onderdelen voor die vreemde merken groter. Techno Benelux en Vrooam hebben als onderdeel van hun vernieuwde samenwerking de bestaande koppeling van de IT-systemen verder uitgebreid, waardoor dealers op regionaal en lokaal niveau vanuit hun eigen IT-systeem rechtstreeks onderdelen bij hun Vrooam- of Fource-grossier kunnen bestellen. Hier is door beide organisaties hard aan gewerkt, werk dat gisteren werd bekrachtigd met de handtekeningen van Rudi Keppels (rechts) van Techno Benelux en Bram Teun Koskamp (links) namens Vrooam.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1788 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.