Xtraparts neemt Brezan Dordrecht over

De onafhankelijke automaterialengrossier Xtraparts in Dordrecht neemt met ingang van maandag 22 april het Brezan-filiaal in Dordrecht over.

Het gaat om een eigen verkooppunt van Brezan. Feitelijk had Brezan met Xtraparts en de eigen vestiging twee front offices, nota bene vlak bij elkaar, in Dordrecht. Xtraparts was al klant bij Brezan. In overleg met Xtraparts heeft Brezan daarop besloten de vestiging af te stoten. Het Brezan-verkooppunt in Dordrecht gaat nu dicht. Het personeel zal bij filialen van Brezan elders worden geplaatst. De filiaalmanager stond al bij Xtraparts op de loonlijst.

Xtraparts

Xtraparts groeit met de overname weer verder. Mede-eigenaar Reinier Verveer: “In 2017 hadden we al de overname van The Strong Accu. Het is niet dat we per se op zoek zijn naar overnamekandidaten, maar nu kwam dit op ons pad. Brezan wilde er van af en wij zijn er goed mee.” Xtraparts startte in 2015 met vijf medewerkers en telt er nu zestien.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters